Brug Authenticator

Din mulighed for at få engangsadgangskoder er ikke begrænset til tekstbeskeder. Kaspersky Password Manager kan også generere og gemme engangsadgangskoder til boksen. Du kan derefter bruge dem til tjenester med to-trins godkendelse.

Engangsadgangskoder kan kun tilføjes i mobilversionen af Kaspersky Password Manager ved at scanne en QR-kode, manuelt eller ved at importere poster fra Google Authenticator. Når du bruger tjenester med to-trins godkendelse, skal du indtaste engangsadgangskoden, der er gemt i Kaspersky Password Manager.

Efter tilføjelse af en engangsadgangskode til boksen, vil den blive genereret på enhver enhed, hvor Kaspersky Password Manager er installeret og forbundet til din My Kaspersky-konto. Engangsadgangskoder genereres automatisk og gentages aldrig, så du behøver ikke at huske dem.

Klik på Authenticator i programmets hovedvindue for at se listen over engangsadgangskoder

Før du sletter en engangsadgangskode, skal du sørge for, at du har deaktiveret tofaktorgodkendelse for kontoen eller konfigureret en anden måde at generere engangsadgangskoder på. Ellers kan du miste adgangen til kontoen, der er beskyttet af engangsadgangskoder.

Se onlinehjælpen til mobile enheder for mere info.